Friday, April 25, 2014

Russia & USA


Rusya ve Amerikanın güç istenci ve danışıklı 3. ülkeleri bastırma ve gücünü pasifize etmeye dayalı bir antlaşmaları vardır. Sizlere kısaca şöyle izah edeyim Barbarlar;

Gerek Ukrayna gerek Suriye ve diğer ülkelerdeki amerikan ve rus unsurlarının çarpıştığı arenalarda kaybeden tarafın daima cephenin içinde bulunan ülke olduğunu göreceksiniz. Örneğin Suriye ve Ukrayna bir zamanlar güçlü bir ülkeydi şimdi bakıyoruz iç savaş ve giderek artan kutuplaşma sayesinde ülkelerin Ordularının yıprandığını, dış düşman ile savaşamayacak duruma geldiğini, cephanesinin sonuna dek tükendiğini ve daha yıllar sürecek iç istikrarsızlıkla bu ülkeler sürekli ekonomilerini daima ve olabildiğince dışarıdan silah almaya harcayacaklarını görüyoruz. 

İşin tuhaf yanı ise gerek Amerika gerek Rusya'nın etkinlik alanını genişleterek, propagandalarında daha etkin olduğunu, her iki ülkeninde bu savaşta kaybetmediğini, gruplara silah satarak ekonomik büyüme sağladığını, cephe içindeki ülkenin ve diğer savaşı takip eden milletlerin "Büyük ülkelerin yanında yer almaktan başka huzur yok" algısının bilinçaltına yerleştiğini görüyoruz. Neyse daha fazla uzatmayalım buaraya o kadar yazı yazdım ancak içinizden pek azınız bu yazıyı okuyacak ve deiklerimi anlayacaksınız. Rusların ve Amerikan yanlısı herkesin başına musallat olmak dileğiyle, Tanrı TÜRK Irkıına Güç Versin!

0 comments:

Post a Comment