Friday, April 25, 2014


Mekaleler
1. Milliyetçiler (MHP-ciler)


Kılıç yerine kalem kullanılması karşıyız. Bir ülkenin Milliyetçi partisi sert bir üsluba sahip olmalıdır, kavgacı olmalıdır. Avrupa dahil dünya üzerindeki tüm Milliyetçi partiler kavgadaki gücünü kullanır ve militarist bir yapıdadırlar ama nedense ülkemizde Milliyetçiliği temsil eden parti bir zamanlar Vatan topraklarındaki sarsılmaz ve yokedilemez sivil savunma kuvvetleriyken şimdi pasifize edilmiş susturlmuş durumdadır.

Şimdi ülkücü arkadaşlarımız buna itiraz edecek ancak olaya şu açıdan bakmanız yeterli; Geçmişteki Mhp'nin kapatılması söz konusu olsa buna ne iktidar nede başka çevreler cüret edemez dillendiremezdi bile. Ancak şimdiki Mhp'ye yönelik bir saldırı vuku bulduğu vakit bizler sadece konuşma ve bilgi alışverişi ile mi partimizi savunacağız?



2.Timur (Əmir Teymur)

Timur fethettiği yerdeki hocaları toplamış ve onlara ben alimmiyim yoksa zalim mi demiş. Hocalar başlamış sırasıyla cevap vermeye. Hocanın biri siz alimsiniz demiş Timur'da hocayı öldürmüş. Sıra gelmiş diğer hocaya. Diğer hoca da sen zalimsin, lanet olsun sana demiş ve Timur onuda öldürmüş. Hocalar böylece teker teker ölüyormuş. Sıra son hocaya gelmiş ve hoca böyle demiş; 

"Sen ne alimsin ne zalim. Sen Tanrı'nın yeryüzüne gönderdiği bir belasın. Bir Mel'un! Eğer biz kötülükler işlemeseydik Tanrı senin gibi bir belayı başımıza musallat etmezdi."

Cevabı beğenen Timur hocayı ağırlamış ve ona armağanlar vermiş. 



3.Çingeneler (Qaraçılar)

Türkiye'de yarım milyonu aşkın çingene var ve bu nüfuz oranı ile Avrupadaki en çok şoparın yaşadığı ülkelerden biriyiz. Yıkanmak nedir bilmez, dilencilik ve karılarını çalgı çengi eşliğinde pazarlayan dünya üzerindeki en düşük ırk olarak Alman Naziler tarafından aşağı ırkın bir alt kadamesi olarak gösterilen bu göçebe ve pis kokulu topluluğun bu feyiz sahibi ülkede bir hakları yoktur.

0 comments:

Post a Comment